kull 2016Vi venter valper ca 29 april-16 , mellom vår tispe N UCH S UCH Toxaris Decibel og GB CH Eclypstaff cuz i can, Vår Miley er øyelyst FRI 2 år på rad, HD: A og AD: 0, patella FRI, Louie som bor i Wales er øyelyst FRI hvert år, begge er genetisk Clear for L2HGA og HC

Det var 7 valper i magen. Fødselen gikk ikke så bra, da 1 og 2 valp satt fast samtidig, måtte dra til veterinæren for hjelp. Fikk dratt ut nr 1 etter mye arbeid, den var da død tilslutt. Nr 2 kom ut selv, den hadde dessverre hareskår og ganespalte. Nr 3 kom også ut selv, dette er altså Bono, valpen vi har her nå. Dro da hjem for å føde de resterende 4 valpene, da vi konstanterte at det var de 2 første som laget problemet. Når nr 4 skulle ut, satte den seg og fast. var ikke veldig store valper, så dette var ikke normalt. Død den også da vi fikk den ut tilslutt. nr 5 begynte også å sitte fast, så da besluttet vi keisersnitt, og i tillegg fjerne livmoren til Miley, da hun ikke skal utsettes for dette en gang til. De 3 var da nesten døde, morkaken hadde løsnet og livet sto ikke til å redde på dem heller.

Så vi endte da opp med 1 levende valp etter Miley og Louie. Og veldig takknemlig for det, i tillegg til at vi fikk beholde Miley. Det kunne gått verre.

Bono har fått stamtavlenavn etter u2, Toxaris Electrical Storm  og veide bare 187 gram da han ble født. Vi måtte hjelpe til med flaskemating da han var 5 dager gammel, Miley fikk feber og infeksjon i baken etter alt styr for å få løs valpene.Han har vokst seg stor og fin, og Miley har vært en super mor hele veien :)

Bono blir boende hos oss..  han ble norsk utstillingschampion 26.05-18, les mer på hans side :)


Begynner vises på magen nå, 28 dager på nederste bildet <3